Om os

Hvem er vi?

Om os

Advokatfirmaet Nilsson Børresen er stiftet i 2016 af advokat Rasmus Nilsson Børresen

Advokat Rasmus Nilsson Børresen har stor procedureerfaring fra såvel by- og landsret og har stor held med at klienten rent faktisk forstår hvad han siger, selv når sagen procederes for Landsretten.

Rasmus Nilsson Børresen finder det vigtigt at benytte et sprog, der ikke kun forståes af jurister, men som klienten kan forstå og giver dermed klienten mulighed for at få et godt indblik i sin sag.

En advokat koster penge, men det er naturligvis Advokatfirmaet Nilsson Børresen målsætning, at den modtagne rådgivning er alle pengene værd. Vi sætter os ind i klientens sag og yder en rådgivning, som gør en forskel, og typisk vil det endelige salær være symbolsk i forhold til den værdi klienten har opnået.

Rasmus Nilsson Børresen er beskikket af Justitsministeriet og medlem af det Danske Advokatsamfund

Ansvarsforsikring

Lovpligtig ansvarsforsikring er tegnet igennem forsikringsselskabet Lloyds London.

Bankoplysninger

Sparekassen Vendsyssel
Klientkonto: 9070 – 1626978181

Advokat Rasmus Nilsson Børresen

Rasmus Nilsson Børresen

Rasmus Nilsson Børresen er uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2002, og har således mange års erfaring med juridisk rådgivning. I 2009 blev Rasmus Nilsson Børresen medlem af Danske Insolvensadvokater, og har således beskæftiget sig i en årrække med insolvensretlige problemstillinger, herunder omstødelsessager og konkursboer.

Advokatfuldmægtig Faizan Ali

Faizan Ali

Advokatfuldmægtig hos Advokatfirmaet Nilsson Børresen siden 2020

Kontakt os i dag

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi forstår ikke blot din sag, vi hjælper også med: