Fast ejendom
og rådgivning

Fast ejendom som din drømmebolig er mere end bare en unik beliggenhed.

Fast ejendom og rådgivning

Fast ejendom

Fast ejendom som din drømmebolig er mere end bare en unik beliggenhed, det perfekte samtalekøkken eller flere kvadratmetre. Det er også alt det med småt. Det kan vi hos Advokatfirmaet Nilsson Børresen hjælpe dig med.

Hvad er fast ejendom?

Begrebet fast ejendom dækker over alt hvad der ligger indenfor det man har afgrænset af matriklen. Det vil sige, at det omfatter alt fra grundstykket til bygninger og faste installationer.

Tvister om fast ejendom, kan således være alt fra hegnstvister omkring skellets placering, eller hækkens højde, til mangler ved bygningen eller vanhjemmel. Altså den situation hvor nogen har forsøgt at sælge noget, som rent faktisk ikke tilhører dem.

Det kan også dreje sig om en offentligretlig indskrænkning i ejerens rettigheder, eksempelvis en ekspropriation, fordi staten skal anlægge en jernbane i din baghave, eller en hjemfaldspligt som oprindelig er tinglyst på ejendommen fordi kommunen har ønsket muligheden for at benytte netop din ejendom til et andet formål efter en årrække.

Uanset hvilken form tvist du måtte have omkring din ejendom, så er det vigtigt at du får kompetent rådgivning fra en advokat som har forstand på fast ejendom.

Kontakt os i dag

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Professionel rådgivning

Advokat Rasmus Nilsson Børresen har mange års erfaring med alt fra relativt simple bolighandler til mere komplekse tvister. Dette har været tvister omkring entrepriseaftaler, eller tvister omkring bygningsskader og ejerskifteforsikringsdækning.

Når du står over for at skulle købe fast ejendom som f.eks. ny bolig, bygge til eller måske endda bygge nyt, er der mange ting og forhold, du skal holde styr på. Som din personlige rådgiver sikrer vi at du kommer helskindet gennem hele bolighandlen.

Vi ved også, hvad du skal være opmærksom på af faldgruber, når du indgår et samarbejde med en eller flere entreprenører, eller typehusfirmaer. Måtte det gå galt med byggeriet, så hjælper vi dig med at få konstateret manglerne og med at få entreprenøren til at udbedre disse.

Et byggeprojekt er ikke bare mursten og arkitektur. Ved fast ejendom er der også kontrakter og byggejura, eller sagt med andre ord entrepriseret. Vi rådgiver både private og erhvervsdrivende inden for entrepriseretten og har således erfaring fra begge sider af bordet når det gælder.

Tag os med på råd når kontrakten skal indgås, eller når I er blevet uenige om fortolkningen. Vi har flere års erfaring med rådgivning om entreprisekontrakter og med løsning af tvister imellem både private og entreprenører, og mellem to erhvervsdrivende. Kontakt os på telefon 71 74 75 74 eller mail rasmus@nilssonborresen.dk og lad os hjælpe dig fra vores base i Roskilde.