Erhvervsadvokat yder erhvervsrådgivning

Som erhvervsdrivende er det vigtig at alliere sig med en dygtig erhvervsadvokat

Erhvervsadvokat yder erhvervsrådgivning

Professionel erhvervsrådgivning af erhvervsadvokat

Som erhvervsdrivende er det ofte vigtigt at have adgang til en dygtig erhvervsadvokat. Det er nemlig vigtigt at du fra start, får den rigtige erhvervsrådgivning, samt får styr på diverse kontrakter. 

Hos Advokatfirmaet Nilsson Børresen, med kontor i København, yder vi den bedste erhvervsrådgivning om hvordan kontrakterne skal udformes fra start, så de ikke efterfølgende tilsidesættes.

Derudover ved vi, at tid ofte er en knap ressource for dig som selvstændig erhvervsdrivende. Den stigende kompleksitet og regulering af erhvervsdrivendes vilkår gør, at det er nødvendigt med en juridisk stærk, pragmatisk og fleksibel erhvervsadvokat.

Som erhvervsadvokat har vi stor erfaring med erhvervsret, og sikrer inddragelsen af nødvendig specialistviden, hvis en konkret opgave gør det nødvendigt. Vi sætter en ære i at yde juridisk kompetent og korrekt erhvervsrådgivning, som skaber værdi for din virksomhed i en travl hverdag.

Hvad omfatter erhvervsrådgivning?

Erhvervsrådgivning omfatter alt fra den indledende rådgivning omkring valg af selskabsform og skattemæssige overvejelser til udarbejdelse af ejeraftaler og salgs- og leveringsbetingelser.


Vi hjælper dig naturligvis med udformning af dine salgs- og leveringsbetingelser. Som erhvervsadvokat hjælper vi også med tvister omkring mangler ved det leverede eller overtrædelse af andres rettigheder.

Det er svært entydigt at definere erhvervsrådgivning. Det kan i princippet omfatte alle de problemstillinger man som erhvervsdrivende møder i sin dagligdag. Alle de problemstillinger bør man søge rådgivning om inden man kaster sig ud i. Eksempelvis overdragelse af anparter, køb af virksomheder, indgåelse af leasingaftaler, erhvervslejekontrakter mv.

Fokus på grundig vejledning

Vi er særligt rutinerede i udarbejdelse af aftaler og kontrakter samt forhandlinger inden for den generelle erhvervsret. Har du behov for en ændret selskabsstruktur eller lidt generel skatterådgivning, så er det alt sammen noget du bør drøfte med din erhvervsadvokat inden du træffer dine valg, idet vi har mange års erfaring med erhvervsrådgivning til erhvervsdrivende. Vi yder blandt andet også hjælp til lejeret i forbindelse med lejemål, og rådgivning ved ophævelse af lejemål.

Professionel erhvervsrådgivning af erhvervsadvokat

Tag os med på råd før en potentiel tvist opstår. Hvis du pludselig bliver mødt med en stævning fra en samarbejdspartner eller en kunde, så hjælper vi dig selvfølgelig også gerne med at finde en løsning.

Ikke alle tvister bør nødvendigvis afgøres i retten. Mange gange kan en konstruktiv dialog mellem parternes rådgivere lede til en løsning, hvor parternes samarbejde kan fortsætte.

Som erhvervsadvokat er vi din betroede rådgiver, og hos os er det vores klare mål at erhvervsrådgivning altid skal kunne betale sig for vores kunder.


Du skal kunne koncentrere dig om det du er god til, og så trygt overlade alle de trivielle juridiske tvister til os.

Kontakt os på telefon 71 74 75 74 eller mail rasmus@nilssonborresen.dk for at få erhvervsrådgivning af professionel og erfaren erhvervsadvokat med base i København.

Kontakt os i dag

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi forstår ikke blot din sag, vi hjælper også med:

  • Rådgivning om sagens forventede udfald

    Vi står klar med professionel rådgivning som sikrer dig den bedst mulige afgørelse af sagen.

  • Overblik over alle sagens elementer

    Vi finder det vigtigt at benytte et sprog, der ikke kun forståes af jurister, men som klienten kan forstå.

  • Forberedelse af retssag, syn og skøn, og mødet i retten

    Vi sætter os ind i klientens sag og yder en rådgivning, som gør en forskel.