Erhvervsadvokat med stor ekspertise i aftaler og kontrakter

Som erhvervsdrivende bør man altid indgå samarbejde med en kompetent erhvervsadvokat. 

Vi forstår ikke blot din sag, vi hjælper også med:

Rådgivning om sagens
forventede udfald

Vi står klar med professionel rådgivning som sikrer dig den bedst mulige afgørelse af sagen.

Overblik over alle sagens

elementer

Vi finder det vigtigt at benytte et sprog, der ikke kun forståes af jurister, men som klienten kan forstå.

Forberedelse af retssag, syn og skøn, og mødet i retten

Vi sætter os ind i klientens sag og yder en rådgivning, som gør en forskel.

Erhvervsadvokat med stor erfaring

Erhvervsdrivende har ofte brug for vejledning i kontrakter, overdragelse af anparter, køb af virksomheder, indgåelse af aftaler og meget andet. Derfor vælger de fleste at alliere sig med en erhvervsadvokat, der kan anskueliggøre juraen og yde kompetent rådgivning på en lang række områder. 

Hos Advokatfirmaet Nilsson Børresen i Roskilde har vi mange års erfaring med rådgivning af virksomheder. Vi har indgående indsigt i erhvervsret og god erfaring med at tilgængeliggøre al den information, der kan virke kompleks og uoverskuelig, når man forsøger at finde svar på for eksempel Retsinformations hjemmeside.

Hvad laver en erhvervsadvokat?

En erhvervsadvokat kan rådgive i meget forskellige sager. Advokaten arbejder inden for alle de områder, der har med erhvervsret og erhvervsmæssige problemstillinger at gøre – kort sagt alt, man som erhvervsdrivende kan stå med af spørgsmål og problemer. 

Her kan der eksempelvis være tale om erhvervslejekontrakter, indgåelse af leasingaftaler, ophævelse af erhvervslejemål  og lignende.

Grundig og personlig vejledning

Hver sag er sin egen, og derfor sætter vores erhvervsadvokat sig altid grundigt ind i netop din problemstilling og skræddersyer rådgivningen, så den matcher dine behov og forventninger. 

Vi er særdeles rutinerede i opgaver som udarbejdelse af aftaler og kontrakter, skatterådgivning, forhandlinger og lignende. Tit kan tvister og uenigheder løses med konstruktiv dialog mellem parternes rådgivere, og derfor oplever vi ofte, at det ikke bliver nødvendigt at gå rettens vej. 

Erhvervsadvokat med Møderet for Landsret og Højesteret

Det er vigtigt for os, at du som klient føler dig godt repræsenteret af os som din rådgiver eller repræsentant i byretten, Landsret eller Højesteret, såfremt det skulle blive aktuelt. Vi tager os tid til at give dig indsigt i sagen og dens mulige udfald, men vi tager os af alt det praktiske, som vi er bedst til – så kan du trygt koncentrere dig om det, du er god til. 

Kontakt os på telefon 71 74 75 74 eller mail rasmus@nilssonborresen.dk for at få rådgivning af en professionel og erfaren erhvervsadvokat med base i Roskilde.